About

Cine suntem?

Brandul Cora
  De la crearea sa în 1969, Cora a avut întotdeauna misiunea de a îmbunătăți viața de zi cu zi a fiecăruia, oriunde s-ar afla acesta. Prin conceptul «totul sub un singur acoperiș», Cora a făcut ca accesul la produse și servicii să fie la îndemâna clienților săi. Adevărată familie de antreprenori, Cora a favorizat întotdeauna descentralizarea și a pus inițiativele locale în centrul actiunilor sale.
Un loc de munca cu suflet
  Suntem un retailer care selectează, produce și distribuie produse alimentare, nealimentare și servicii menite sa satisfacă clienții de azi și de mâine. Suntem puternic implicați în viața de zi cu zi, anticipăm și evoluăm odată cu comunitatea din care facem parte si cu nevoile clientilor, prin reînnoirea permanentă a ofertei noastre.
Misiune Cora
  Punem accentul pe bunastarea comunitatii si pe puterea de actiona a colaboratorilor nostri.
  Pentru noi a fi comerciant înseamnă să împărtășim momente și experiențe ce aduc bucurie si plăcere în viața noastră de zi cu zi. Punctul nostru forte constă în focusul pe care punem pe diversitatea nevoilor clienților noștri și pe implicarea locală.
  Ne propunem să inspirăm și înfrumusețăm viața de zi cu zi a clienților, colegilor si colaboratorilor noștri, sa le ascultăm dorințele și sa le înțelegem diferențele.
  Construiți alături de noi, Cora de mâine !

Pe scurt din trecut

  Primele hipermarketuri Cora au fost deschise in Franta si in Belgia in anul 1969. In prezent, grupul are cateva zeci de hipermarketuri in Franta, Belgia, Luxemburg si Romania.
  Primul magazin Cora s-a deschis in Romania, in 2003, in cartierul Pantelimon. Astazi avem 10 hipermarketuri, 4 in Bucuresti (Pantelimon, Lujerului, Sun Plaza si Alexandriei) si 6 in tara (Cluj, Drobeta, Bacau, Ploiesti si 2 in Constanta.
  Din 2013, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lant comercial cu livrare tip drive din Romania și ne-am centrat pe soluții de livrare la domiciliu pentru clienții noștri, solutii completate astazi de serviciile de livrare expres.
  Am dezvoltat soluții pentru firme și am început deschiderea unor magazine de proximitate, Cora Urban, care aduc comenzile online și lumea Cora mai aproape de clienții sai.
  Echipa Cora România are peste 2500 colegi pasionați de munca lor. Te așteptăm să ne împărtășești experiențele și pasiunea !

Valorile cora stau la baza consolidarii permanente a increderii partenerilor si consumatorilor nostri

Incredere

Pentru a crea relații sudate și statornice trebuie să avem încredere unul în celălalt și în clienții noștri. Avem în mod natural încredere în colegii, clienţii şi colaboratorii noştri. Feedbackurile lor sunt sursa dezvoltării şi îmbunătăţirii noastre continue. Încurajăm autonomia şi iniţiativa în relaţia cu colegii, clienţii şi colaboratorii. Ne angajăm în deciziile luate şi le punem în practică.

Indrazneala

Pentru a inova și a implementa, încurajăm inițiativa și sprijinim acțiunea. Încurajăm proactivitatea prin iniţiative noi şi prin realizarea de proiecte inovatoare. Încurajăm colegii şi colaboratorii să fie deschişi, să acţioneze şi să testeze idei, iniţiative. Ne asumăm riscuri şi învăţăm din proiectele noastre. Punem sub semnul întrebării tradiţia şi status quo-ul.

Convivialitate

Pentru a încuraja plăcerea de a fi împreună, știm să dialogăm simplu și respectuos cu echipele noastre și cu clienții noștri. Suntem aproape de colegii noştri/ de echipe/ de clienţi. Dialogurile noastre sunt simple, deschise şi respectuoase. Ne facem timp să ne întâlnim, ascultăm şi să dăm răspunsuri. Ne spunem unul altuia pe numele mic în cadrul echipelor. Încurajăm diversitatea.

Solidaritate

Pentru a fi utili în fiecare zi, credem în a construi împreună și în ajutorul reciproc pentru a participa la bunăstarea celor din jurul nostru. Construim împreună şi ne ajutăm pentru bunăstarea şi eficienţa comunităţii. Ascultăm şi suntem interesaţi de preocupările altora. Participăm la găsirea de soluţii şi încurajăm schimbul de experienţă. Aplicăm şi susţinem decizile colective.

Pasiune

Pentru ca locurile noastre de muncă să fie o sursă de împlinire profesională și personală ne place să împărtășim și să ne dezvoltăm cunoștințele. Suntem pasionaţi de angajaţii şi clienţii noştri, de produsele şi de serviciile noastre. Suntem inspiraţi de satisfacţia clienţilor noştri. Descoperim şi valorizăm pasiunile echipelor noastre. Pentru că suntem formaţi în domeniul produselor şi serviciilor, selectăm produsele în care credem.

Not ready to join us yet?

We are here to help.

Bucuresti, Cora Servicii Centrale
0758013417